- Opgrader: Skiftet sker med det samme, og du betaler kun forskellen for resten af perioden.
- Nedgrader: Skiftet sker ved næste fornyelse, og du beholder Pro indtil da.
- Fortryd: En planlagt nedgradering kan annulleres, indtil den træder i kraft.
Skift mellem Start og Pro uden at skrive til os
Du kan nu opgradere eller nedgradere dit abonnement fra din konto. Du ser prisen, før du bekræfter.